Self care - Αύγουστος 2019

Αύγουστος...
Για περισσότερους μήνας διακοπών και χαλάρωσης 😌. Είτε βρίσκεσαι σε κάποιο μέρος για τις διακοπές σου είτε βρίσκεσαι στην πόλη, μπορείς να νοστιμίσεις τη ραστώνη του Αυγούστου με αυτές τις 5 ιδέες για self care 😊


#1. Βόλτα στην παραλία. Σε νησί, στην Αττική ή όπου στην Ελλάδα βρίσκεσαι, η βόλτα στη θάλασσα είναι πάντα μια καλή επιλογή. Μπορείς να πας το πρωί ή το απόγευμα για τρέξιμο, νωρίς το βραδάκι για να δεις το ηλιοβασίλεμα ή αργότερα για μια βόλτα στην περατζάδα #romanticsoul

#2. Υγιεινά. Το καλοκαίρι προσφέρει μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία από φρούτα τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς! Φτιάξε φρουτοσαλάτα ή smoothie χρησιμοποιώντας τα καλοκαιρινά φρούτα όπως τα ροδάκινα, τα σταφύλια, το καρπούζι κλπ.

#3. Σεντόνια και πετσέτες. Φρόντισε να τα αλλάζεις συχνότερα σε σχέση με υον χειμώνα. Κανείς δεν θέλει να κοιμάται σε ιδρωμένα σεντόνια.

#4. Ημερολόγιο. Οι διακοπές είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να καταγράψεις τις δραστηριότητές σου και τις αναμνήσεις σου σε χαρτί. Συνήθως όλα αυτά είναι αποτυπωμένα σε φωτογραφίες, όμως το να πάρεις χαρτί και στιλό και να αφήσεις τις σκέψεις σου να μεταφραστούν σε λέξεις, είναι για μένα μαγικό - #oldschool.

#5. Ξεκαθάρισε τις φωτογραφίες σου. Στις διακοπές βγάζουμε εκατοντάδες  πολλές φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες επαναλαμβάνονται ή δεν είναι αξιόλογες ή είναι κουνημένες. Κάνε ένα γερό ξεκαθάρισμα στο κινητό σου τόσο στις φωτογραφίες όσο και στις λήψεις κλπ.

Τι θα κάνεις για να φροντίσεις τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα; Γράψε στα σχόλια! 😋😉

xx



Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Edited by BwithRenata