Το playlist που ακούω ξανά και ξανά (και ξανά, ξανά, ξανά...)


Τον τελευταίο καιρό συνειδητοποιώ πως σε κάθε διάλλειμα που κάνω από το διάβασμα (ναι, ακόμα έχουμε εξεταστική), σε κάθε διαδρομή που κάνω με το αμάξι, κάθε φορά που καθαρίζω-τακτοποιώ-μαζεύω και γενικά σχεδόν ΟΛΗ τη μέρα μου, ακούω το ίδιο playlist. Και με το «τον τελευταίο καιρό» εννοώ περίπου 2 μήνες. Γιατί τόσο πρωτότυπη είμαι - #not.

Ε, και κάτι θα έχει πια αυτό το playlist για να το έχω αγαπήσει τόσο πολύ. Προφανέστατα, αυτό το κάτι είναι το καταπληκτικό μου γούστο στη μουσική το γεγονός ότι όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνει με χαλαρώνουν και μου ανεβάζουν τη διάθεση ( είπα ότι το ακούω και όταν κάνω δουλειές; Κάπου εδώ κολλάει κι αυτό 😉).

Το γούστο μου στη μουσική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μια φράση: ό,τι να ‘ναι. Από κλασσική ροκ, funk, soul μέχρι Indie pop, hip hop, rap, latin, R&B. Λίγο από όλα δηλαδή και ανάλογα με το mood
Παρακάτω έχω το playlist με τα τραγούδια που ακούω ΣΥ-ΝΕ-ΧΕΙ-Α και που αν το κινητό μου είχε στόμα θα μου έλεγε: «Βάλε και κανένα άλλο επιτέλους, βαρέθηκα». Ξεκάθαρα.

Επειδή το playlist αυτό αποτελείται από περίπου 50 τραγούδια, έχω συγκεντρώσει τα 10 αγαπημένα μου! 

Κάθε τραγούδι έχει και τον σύνδεσμό του, οπότε μπορείς να τα ακούσεις όλα με ένα κλικ! 



PostMalone,SwaeLee– Sunflower 


Anne-Marie & James Arthur - Rewrite The Stars[from The Greatest Showman: Reimagined]






 
Εντάξει, τα 10 δεν μου φτάνουν, οπότε πάρε κι άλλα δύο bonus




Μάλλον τώρα συνειδητοποίησες τι εννοούσα με το «ό,τι να ‘ναι», ε; Πολλά και διαφορετικά είδη τραγουδιών, καινούριων και παλιών, γνωστών και μη, τα οποία όμως ΛΑΤΡΕΥΩ!

Ποιο είναι το τραγούδι που ακούς συνέχεια αυτόν τον καιρό;



xx

Share:

2 σχόλια :

Designed by OddThemes | Edited by BwithRenata