Καλώς ήρθες στο νέο blog!


Γεια!

Μάααλλον παρατήρησες κάποιες αλλαγές στο blog!

Και ναι. Έγινε μια μεγάλη ανακαίνιση για την οποία είμαι απίστευτα χαρούμενη, καθώς έχει φέρει στο μπλογκ έναν πολύ φρέσκο αέρα ανανέωσης.  




Η χρωματική παλέτα είναι πλέον γύρω από το γαλάζιο, το μπορντό και το ροζ.

Αυτή η ανακαίνιση έγινε σε συνεργασία με την Ειρήνη (@bwithrenata), η οποία πριν από λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί μου για να μου προτείνει μια συνεργασία με στόχο να φτιάξουμε από την αρχή το Athenian Girl Out & About, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται πλήρως στο θέμα και το πνεύμα του περιεχομένου του αλλά και σε όλα όσα έχω οραματιστεί για αυτό - #daydreamer.

Το νέο λοιπόν design είναι πιο ανάλαφρο, φρέσκο και μίνιμαλ καθώς ο στόχος είναι ο αναγνώστης να χαλαρώνει και να απολαμβάνει όλα αυτά που διαβάζει εδώ και προ πάντων: να νιώθει οικεία. Άλλωστε, αυτός είναι ένας από τους λόγους ύπαρξη αυτού του blog: να δημιουργηθεί μια κοινωνία με ίδιες (ή έστω παρόμοιες) απόψεις, όρεξη για ζωή, εξερεύνηση, ταξίδια και γενικά ό,τι μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση.

Πλέον, υπάρχουν τρεις σελίδες στις οποίες κατηγοριοποιούνται τα blogposts και αυτές είναι: LIFE, URBAN, TRAVEL.

Κάτω από την στήλη LIFE, θα βρεις όλα τα άρθρα σχετικά με το lifestyle, self care, self growth και γενικά ό,τι έχει να κάνει με το πώς προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου πιο ενδιαφέρουσα και πιο οργανωμένη αλλά και συμβουλές με όλα όσα έχω μάθει με τον καιρό μέσω αυτής της διαδικασίας. Να περιμένεις επίσης και πολλά άρθρα γύρω από τη φοιτητική ζωή την οποία τώρα διανύω.

Η στήλη URBAN αφορά τη ζωή στην πόλη. Θα βρίσκεις δηλαδή posts για διάφορες δραστηριότητες και δρώμενα στην Αθήνα, στα οποία πηγαίνω με την πρώτη ευκαιρία. Βέβαια, εδώ συνήθως θα βρίσκεις και προτάσεις για φαγητό σε κρυμμένα - ή και όχι - στέκια, κάτι στο οποίο ΠΟΤΕ δεν λέω όχι.

Τελευταίο και καλύτερο, το ταξιδιωτικό κομμάτι του blog, κάτω από τον τίτλο TRAVEL. Εδώ θα μοιράζομαι τις εμπειρίες και προ πάντων τις φωτογραφίες από τα ταξίδια μου, city guides για τις διάφορες περιοχές που επισκέπτομαι αλλά και πολλά tips & tricks για άνετα και ασφαλή ταξίδια, με όσο το δυνατόν ελαφρύτερες βαλίτσες (με ευχαριστείς αργότερα).

Για να μπεις στην παρέα μας, κάνε subscribe στο newsletter, το οποίο θα λαμβάνεις μία με δύο φορές τον μήνα (σε κανέναν δεν αρέσει το spam). Εκεί θα μοιράζομαι μερικά life updates αλλά και περαιτέρω λεπτομέρειες πάνω στα blogposts που ανεβαίνουν εδώ! Μην το χάσεις!

Και αφού από εκεί ξεκίνησαν όλα, ρίξε και μια ματιά στο Pinterest αλλά και Instagram μου, όπου θα βρεις ένα σωρό φωτογραφίες από την Αθήνα (και όχι μόνο) αλλά και Stories από την cool af καθημερινή ζωή μου.


Αυτά, λοιπόν,από εμένα για σήμερα!

Ελπίζω να σου αρέσει το νέο design του blog, το οποίο χρειάστηκε έναν μήνα προκείμενου να γίνει όπως το είχα φανταστεί 😊

Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την @bwithrenata για την ατελείωτη υπομονή της και το ταλέντο της στο web design!



xx  
Share:

4 σχόλια :

Designed by OddThemes | Edited by BwithRenata