#christmasoutandabout - Το challenge που δεν πρέπει να χάσεις!

Αποκλειστικά εδώ όλα τα themes 3 μέρες νωρίτερα από την ανακοίνωση στο Instagram!


Εδώ και λίγους μήνες τριγυρίζει στο μυαλό μου η ιδέα να κάνουμε ένα challenge φωτογραφίας πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Τι καλύτερο από τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;; Εεεεε;;;

Αυτές τις μέρες, συνήθως βολτάρουμε περισσότερο, η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και γιορτινή και τα όλα τα μαγαζιά και οι δρόμοι είναι πανέμορφα στολισμένα. Πού θα βρεις καλύτερη ευκαιρία για μερικά κλικ;

Για να δούμε τι έχουμε….

Καταρχάς, το challenge θα διαρκέσει 10 μέρες (από τις 22 ως τις 31 Δεκεμβρίου) και ουσιαστικά θα είναι μια φωτογραφική αντίστροφη μέτρηση μέχρι την τελευταία μέρα του 2018! Δώσε μου μια στιγμή να συνειδητοποιήσω ότι το 2018 έχει σχεδόν τελειώσει. Εισπνοή. Ωραία. Συνεχίζω.

Μία ημέρα πριν την έναρξη, δηλ. στις 21 Δεκεμβρίου, θα ανεβάσω στο Instagram το σύνολο των θεμάτων που θα ακολουθήσουμε. Κάθε μέρα θα αντιστοιχεί σε ένα διαφορετικό θέμα.

Αποκλειστικά για εσένα που έκανες τον κόπο και επισκέφθηκες το blog, υπάρχουν παρακάτω όλα τα θέματα, 3 μέρες πριν ανέβουν στο Instagram μου,  για να προλάβεις να προετοιμαστείς!




Τα θέματα (prompts) είναι στα Αγγλικά, καθώς το challenge θα απευθυνεται σε κάθε εθνικότητα!
Να λοιπόν η διαδικασία: Έστω ότι το θέμα της ημέρας είναι: βιτρίνα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις στο Instagram μια φωτογραφία από μια όμορφη βιτρίνα, στην οποία θα με κάνεις tag και θα προσθέσεις το hashtag #christmasoutandabout ώστε να μπορέσω να τη δω σίγουρα. Κάθε μέρα, όλες οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν θα παρουσιάζονται στις Ιστορίες (aka Stories) του λογαριασμού μου! Και το καλύτερο; Η καλύτερη κάθε ημέρας θα παρουσιαστεί στο blog μετά το τέλος του challenge!

Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχεις και τις 10 μέρες ούτε να ανεβάσεις μόνο μία φωτογραφία κάθε μέρα! Επίσης, αν χάσεις την αρχή του challenge δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να συμμετάσχεις κάποια επόμενη μέρα! Φυσικά, δεν έχει καμία μα καμία σημασία εάν η λήψη έχει γίνει με κάμερα ή κινητό!

Γνωρίζω καλά πως δεν έχουμε όλοι ίδιο προσανατολισμό όσον αφορά το περιεχόμενο του Instagram μας. Άλλοι επικεντρώνονται στα ταξίδια, άλλοι στο urban και άλλοι στους εσωτερικούς κυρίως χώρους. Αυτό όμως το challenge είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο στιλ όλων μας και να μη μείνει κανείς εκτός, μιας και όσο περισσότεροι συμμετέχουν τόσο το καλύτερο!

Ανυπομονώ να δω πώς θα έχει αποτυπώσει ο καθένας από εμάς το κάθε θέμα με τη δική του προσωπική ματιά! Είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε ως κοινότητα υπό ένα κοινό hashtag (#christmasoutandabout , μην ξεχνιόμαστε) και να αναδείξουμε τη δημιουργικότητά μας!

Θα ήταν τέλειο αυτό το challenge να φτάσει στα αυτιά (ή μάλλον στις οθόνες) όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να το κάνουμε viral! Γι’ αυτό, μοιράσου το κι εσύ με τους ακόλουθούς σου στα social media!

Μην το χάσεις!

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!

😉



xx
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Edited by BwithRenata