Photo diary - Σαλτσβούργο

Ένα από αυτά τα καταθλιπτικά απογεύματα των τελευταίων ημερών, χάζευα στο κινητό μου τις φωτογραφίες που είχα βγάλει στο ταξίδι μου στο εξωτερικό. Πόσο μου έλειψαν τα ταξίδια σε άλλες χώρες! Δε λέω, καλή η Ελλαδίτσα, αλλά όταν είδα τις φωτογραφίες από το Σαλτσβούργο ειδικά, δεν μπόρεσα παρά να νοσταλγήσω τον καταπληκτικό καιρό, τα υπέροχα κτίρια και τις καταπληκτικές γεύσεις. Είπα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σου μερικές στιγμές από Σαλτσβούργο, μια μικρή Αυστριακή πόλη που με εξέπληξε με την ομορφιά της!




Αφιερώσαμε αρκετό χρόνο στα μικρά δρομάκια της κάτι που αποδείχτηκε μια πολύ καλή ιδέα, αφού συναντήσαμε πανέμορφες γειτονιές με μικρά καφέ και μαγαζιά.

 Τι να πρωτοπώ για τις καινούριες γεύσεις που δοκίμασα! Πρέτσελ με κάθε γεύση, κέικ και όποια γέμιση μπορείς να φανταστείς συνδυασμένη με πεντανόστιμη ζύμη! Γιαμμμ….

Να μην ξεχάσω και τους τεράστιους αρχαίους ναούς που δεν γίνεται να μη σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό (εκτός κι αν τρως τα πρέτσελ που λέγαμε παραπάνω).

 Αν βρεθείς ποτε στο Σάλτσμπουργκ, πάρε τον χρόνο σου να το γυρίσεις με τα πόδια. Σίγουρα θα δεις υπέροχες γωνιές, στιγμές από την καθημερινότητα των ντόπιων και κρυμμένα αξιοθέατα, όπως αυτός ο παλιός μετεωρολογικός σταθμός που υπάρχει σε φωτογραφία παρακάτω. Έδειχνε και εξακολουθεί να δείχνει τη θερμοκρασία ανά ώρα, τη πίεση, την υγρασία και πολλά ακόμα!



Αυτές ήταν λοιπόν μερικές στιγμές από το πανέμορφο Σαλτσβούργο! Αν βρεθείς στην Αυστρία, να το βάλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο πρόγραμμά σου!
Υπήρχαν πολλά ακόμα που θα μπορούσα να μοιραστώ, όπως φωτογραφίες από τις μοναδικές σοκολάτες, όμως δυστυχώς αυτές δεν πρόλαβαν να φωτογραφηθούν (νομίζω ότι ο λόγος είναι κάτι παραπάνω από εμφανής) ;) 

xx 



Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Edited by BwithRenata