Κυριακάτικο brunch στο The Clumsies 🥞


Κυριακή, 10.00 π.μ.

Είμαστε σχεδόν οι μόνες που κυκλοφορούμε στο κέντρο της Αθήνας. Με το κινητό στο χέρι να δείχνει τον δρόμο προς το νούμερο 30 της οδού Πραξιτέλους. Ευτυχώς που το είχαμε κι αυτό, διότι διαφορετικά δεν θα βρίσκαμε ποτέ το The Clumsies.

Δεν έχει πινακίδα, ούτε κάποια φανταχτερή πρόσοψη που να σου τραβάει την προσοχή. Μόνο ένα μικρό κουδούνι που από κάτω γράφει The Clumsies. Αν ξέρεις, ξέρεις.



Με το που περνάς την εξώπορτα, είσαι σίγουρος/-η ότι η εμπειρία σου στο μαγαζί θα είναι καταπληκτική: φιλόξενη ατμόσφαιρα, μοντέρνα διακόσμηση, άπλετο φυσικό φως και χαλαρά τραγουδάκια.



Είμασταν οι πρώτοι που έφτασαν στο μαγαζί, αφού το brunch ξεκινά να σερβίρεται στις 10 το πρωί.

Ο κατάλογος ήταν αρκετά ενδιαφέρων, αφού όλα τα πιάτα αποτελούνταν από ευφάνταστα συνδυασμούς, διόλου συνηθισμένους.

Εμείς παραγγείλαμε pancakes με σπιτική μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα και βρώμη, pancakes με σοκολάτα καθώς και ένα Clumsy breakfast, δηλαδή αυγά με λουκάνικα, σαλάτα, μανιτάρια, ταλαγάνι συνοδευόμενα από 2 ψωμάκια brioche.


Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο γρήγορα έφτασαν στο τραπέζι μας και τα τρία πιάτα, ειδικά τη στιγμή που είμασταν (λογικά) οι πρώτοι για τους οποίους άνοιγε η κουζίνα εκείνη τη μέρα.

Σε διαβεβαιώ πως όλα ήταν ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ. Συνήθως αποφεύγω τις μαρμελάδες, όμως σκέφτηκα να το τολμήσω και η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που το έκανα. Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η Κυριακή μου.
Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και γρήγορο στην εξυπηρέτηση, κάτι που συχνά λείπει από πολλά μαγαζιά που έχουν χτίσει ένα όνομα και έχουν -θεωρητικά - κατοχυρωμένη την πελατεία τους.

Επίσης, εκτός από brunch, το μαγαζί σερβίρει όχι μόνο κυρίως πιάτα αλλά και κρασί, μπίρες και κοκτέιλ.

Με μόνη εξαίρεση τις λίγο υψηλές τιμές του (τα pancakes έκαναν 8.50 ευρώ), δεν απορώ γιατί έχει γίνει στέκι τόσων Αθηναίων!



Επόμενο μαγαζί που θα επισκεφτείς, το The Clumsies!

xx
Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Edited by BwithRenata